Chef Ana Claudia Pagotto
Maanantai 18.9
- Porkkana-inkiväärikeittoa G.L
- Mehevää kananpoikaa curry-kermakastikkeella, yrttiriisiä G.L
- Uuniperunaa katkarapu-skagentäytteellä G.M
- Pariloitua kesäkurpitsaa G.M
- Mango-banaanismoothie G.L
Tiistai 19.9
- Palsternakkakeittoa, yrttiöljyä G.L
- Talon lohimurekepihvit, hollandaisekastiketta ja muusia L.SG
- Pasta Carbonara L
- Mantelikuorrutettua parsakaalia G.M
- Puolukka-kinuskirahkaa G.L
Keskiviikko 20.9
- Kasvisborssia, smetanaa G.L
- Pinaattilettuja, puolukkahilloa L
- Paahdettua porsaan ulkofileetä, tummaa punaviini-rosmariinikastiketta ja valkosipuli-kermaperunoita G.L
- Hunajaiset tuoreet uunijuurekset G.M
- Mustikkavaahtoa G.L
Torstai 21.9
- Samettista kurpitsakeittoa G.L
- Paahdettua kampelaa voi-valkoviinikastikkeella, tilliperunaa G.L
- Chimichurri kananpoikaa, riisiä G.M
- Rakuunaporkkanoita G.M
- Vadelmajogurttia G.L
Perjantai 22.9
- Valkoinen parsakeitto G.L
- Kylmäsavulohi-purjopastaa G.L
- Parmesan kanaa, pinaattiriisiä G.L
- Ratatouille G.M
- Jäätelöä ja mansikkamelbaa G.L